Stop Facebook exploiting you: support secure and private social network project

tagtag.com/regex-team

Okay, mula-mula I kenalkan diri I ni dulu, nama I Jay dan isteri I Nor. Cerita ini berlaku kira-kira dua tahun setelah kami berkahwin. Isteri I ni boleh dikatakan lawa juga, ukuran badan 35/27/36 dan tinggi 160cm berat 48KG so you all fikir sendiri la.  

Setiap kali kami keluar berjalan- jalan ada saja mata lelaki yang tertumpu kat isteri I ni, tapi sudah menjadi kebiasaan so I selambe aje.  

Back to the story, pada masa tu I dan isteri I ni ada salah faham sikit, jadi we all seperate sementara waktu. Isteri I berpindah ke rumah kawan dia. Kawandia ni tinggal seorang sahaja tapi kadang-kadang boyfriend dia berkunjung kemari.  

Satu hari, boyfriend dia bawa kawan dan berkunjung ke rumah kawan bini I ni untuk makan malam. Setelah selesai makan, diaorang lepak-lepak dekat ruang tamu dam melayan VCD. Gambar yang sedang ditontoni bertajuk "GHOST", sememangnya filem ini mengandungi adegan yang menghairahkan. Bini I ni pun dah lama tak dapat " KOTE", memang dia steam dan pussy dia pun agaknya dah berair. Setelah menonton habis, kawan bini I ni bawalah boy dia dalam biliknya untuk projek la.  

Bini I ni tinggal le dengan mamat ni (Namanya NASH), tanpa segan silu bini I ni ajak le Nash ni menonton filem BLUE. Nash pun seperti orang mengantuk disorongkan bantal, setuju aje. Tengah menanton si nash memulakan langkan untuk projek bini aku. 'badan you ni cantik dan menghairahkan le Nor' kata nash. " ye ke, badan you pun apa kurangnya membuat I rasa nak gigit aje' balas Nor.  

Tanpa membuang masa, Nash menarik nor ke sebelahnya dan memulakan dengan mencium leher Nor dan sesekali memegang titik Nor. uummmm.......ummmmmm rintih Nor. Nor ni pun membuka seluar dan mengulum Kote nash hingga keras sekali. nash dengan kasarnya membuka skirt yang dipakai oleh Nor dan mengoyak pantiesnya. acara menjilat pussy Nor dijalankan. 'Pussy you memang sedap' kata Nash. Nor membalas dengan mengubah posisi 69 dan sambil pussy di jilat oleh nash dia menghisap Kote nash sepuasnya. Sehingga Nash tak tertahan dan mula memasukkan kotenya de dalam pussy Nor. Ahhhhh....ummmmm..ah hhhh..rintih Nor. Setelah hampir 15 minit sorong tarik akhirnya terpancutlah air mani Nash ke atas badan Nor.  

'Oh Nor memang puaslah main dengan you' kata nash " I pun puas sekali, tak macam husband I' kata Nor " kenapa? husband you tak pandai layan you ke?' tanya Nash "Bukan tak pandai tapi kotenya kecil dan dia tak tahan lama, habis lama pun 5 minit" jawap Nor ' Suruh husband you belajar dengan I' Kata Nash. "I tak mau lepaskan you Nash, I akan ikutkan you kemana saja, I akan tinggalkan Husband I tu' KAta nor  

Tetapi akhirnya Nor sedar akan perbuatannya dan insaf, betaubat atas segala dosanya. Jay, suaminya pun dah pandai main sekarang, kurang2 30 min lama, lagi....
So kami hidup aman bahagia walaupun I tau yang isteri I pernah di setubuhi oleh orang lain....


Home Site Map my.TagTag

Terms of Use
TagTag.com