Stop Facebook exploiting you: support secure and private social network project

tagtag.com/hungay


Valamikor hetedikes koromban vertem ki eloszor a farkamat, es annyira megtetszett, hogy sokszor hodoltam ezen finom kedvtelesemnek.  

Nem volt nehez modot keritenem ra, mivel jo anyagi korulmenyekben eltunk, es a tagas csaladi hazban kulon szobam volt. Mindenki tiszteletben tartotta a masik birodalom hatarait, igy nem mentunk soha sem a szuleink szobajaba, sem egymaseba hivatlanul. Ezert ha eppen masztizni tamadt kedvem nyugodtan megtehettem, mert nem kellet attol tartani, hogy valaki ram nyitja az ajtot.  

Persze szerettem mindig meztelenre levetkozni ilyenkor, es ahitattal nezni a haveroktol kolcsonkapott porno videot, mikozben lagyan jatszottam az egyre duzzado farkammal. Igyekeztem a vegletekig elhuzni, minel tovabb erezni lukteto, vagyakozo farkam. Benyalaztam tenyerem es igyekeztem ugy csinalni, mintha kefelnem azt. Bar akkor meg nem tudtam milyen erzes lehetett a kefeles, mivel nem volt meg ra modom kiprobalni. Engem mindenesetre nagyon izgatott ez az erzes igy. Es mikor mar nem tudtam tovabb tartani magam, hanyatt fordultam es magamra
spricceltem az osszes nedvem, ami sokszor mindenfele csak folydogalt lefele.  

Szerencsere a szobambol nyilott a furdobe egy ajto igy eszrevetlen le tudtam tusolni mindig. Egy testverem volt, pontosabban egy franko batyam, aki masfel evvel volt idosebb tolem, de ritka megertok voltunk. Kiskorunktol fogva, ha az egyik kert valamit a masiktol soha nem ereztuk terhesnek azt. Szinte mindent
megbeszeltunk, kitargyaltunk meg a masztikat is. Persze nem az apro reszletekre gondolok, csak ugy altalanossagban. Egymas elott nem volt gond, ha valamelyiknek eppen kemenyedett a farka a meleg viztol, inkabb ilyenkor megneztuk mennyivel nagyobb- kisebb a masike.  

De nem tobb.  

Kari - igy beceztuk- eros izomzatu, magas vilagos barna haju, igazi csajok kedvence volt. Mindig voltak nok korulotte, es meg csak hajtani sem kellett egyikre sem. Elso eves egyetemista vizsgakat hevertem ki ezen a nyaron, mikozben azon abrandoztam, hogy tenyleg kene valaki most mar a hokizas helyett.
Gondoltam, szerzek meg nehany videot, alaposan kitanulmanyozom a dolgokat es
irany a sexcsatak vilaga. Szuleink sokat utaztak munkajuk vegett, mi mar regen
megszoktuk, es igy volt ez most is. Ket honapra elmentek, mert kulonbozo
konferenciakon kellet nekik reszt venni.  

Forro, fulledt nyar volt, es mivel csak ketten voltunk itthon ilyenkor mindig meztelen lezengtunk. Mi ezt annyira megszoktuk, hogy nem is figyeltuk kinek hogyan lifeg, vagy eppen kemenyedik. Ahogy mentem volna be, egy alkalommal a furdoben eszre vettem az utolso pillanatban, hogy Kari eppen veri a kemenyre duzzadt farkat.  

Na gondoltam megnezem, o hogyan csinalja, es a falnak lapulva figyeltem befele.  

Egyre utemesebben verte, mikozben egyik kezevel a golyokat morzsolgatta es fenekevel a mosdokagylonak tamaszkodott. Aztan folyekony szappant engedet a tenyerebe, teljesen hatra huzta a bort es ugy verte tovabb. Majd a labait egyre inkabb szetnyitotta, hogy amint morzsolgatta a golyokat a huvelyk ujjaval a fenekenel kezdett el matatni. Latszott rajta, mennyire a csucs fele lehet, de hirtelen felem nezett, es abbahagyta.
- Hat te, miota figyelsz engem? - kerdezte mosolyogva.  

- Nem is tudom - dunnyogtem neki, mint egy tolvajt, akit eppen rajta kapnak a lopason.  

- Akarsz egyutt hokizni?  

- Hat;.. benne vagyok - nyogtem ki.  

- Akkor tusoljunk le, es hozok valami finom filmet .- lepett be elsonek a tus ala.  

Hamar lezuhanyoztunk, es a Kari szobajaba mentunk, de persze mondanom sem kell,
hogy majdnem kemeny farokkal, hisz mar a tudat is gerjesztett. Letelepedtunk az agyra, en jobb oldalt, o meg bal oldalt es amint elinditotta a filmet ki - ki a sajatjat kezdte izgatni. Persze azert figyeltuk a masikat is, nagyon izgi volt igy. En hamar elertem ahhoz a ponthoz, de nem akartam elelvezni meg, igy kisse lazitottam a jatekon. Aztan lattam, hogy Kari is ezt teszi. Nagyot rohogtunk a dolgon es most mar mind a ketten igyekeztunk elelvezni, de azt javasolta, hogy tegyuk egyszerre. Igy amikor a csucson volt, szolt nekem, hogy igyekezzek, mert o mindjart robban, ez annyira doppingolt engem, hogy egy pillanat alatt en is
ott voltam.  

- Most megyek..mondta Kari.  

- En is.  

Es mind a ketten oruletes nagy spriccelesekkel elveztunk sajat testunkre, majd lihegesunket hallgatva ereztem amint lefele folydogalt meleg nedvem. Nem volt
kedvem mozdulni, aztan Kari indult ki elsonek en meg utana. Miutan letusoltunk azt mondta, jojjek vissza, ne hagyjuk abba meg. Nekem is tetszett az otlet, hisz ezidaig mindig magam csinaltam es most nagyon izgato volt, hogy valaki mas is liheg mellettem, ugy mint en is.  

De amikor ismet elinditotta a filmet, most nem kezdtunk egybol hokizni, hanem csevegtunk mindenfele dolgokrol. Igy meselte el elso kalandjat, mikor egy erett asszony az agyba vitte, szinte megeroszakolta. Aztan jottek az iskolas csajszik, akiknek a legtobbje tiltakozott mikor meglattak a nagy meretet. Igy nemigen volt modja meg eddig nagyokat dugni. Aztan nehany honappal ezelott az egyik parkban
pisilnie kellet, es igyekezett valami elhagyott teruletet keresni. Mikor befejezte, es eppen elrakta volna farkat valaki hirtelen ott termett, es azt kerdezte tole, hogy leszophatja-e a farkat. Hirtelen nem tudott mit feleljen erre, de mire megszolalt volna az illeto mar ott terdelt elotte, es nagy elvezettel szopta, szivta, nyalta az egyre kemenyedo farkat.  

Csodalatos elmenyt elt at, melynek az lett a kovetkezmenye, hogy nagyot elvezett az illeto szajaba, aki mindent lenyelt az utolso cseppig. Mindezt olyan finoman, minek kovetkezteben meg egyszer ujra elelvezett. Azota nem volt kedve senkivel sem lefekudni, mert nem tudja, mitevo legyen.  

- Es ezt miert meselted el most nekem? - kerdeztem tole.  

- Hat nem is tudom, hogyan fogalmazzak - tunodott el.  

- Ha lehet vilagosan.  

- Rendben, mi mindig megbiztunk egymasban, es ez most sincs maskepp. Szeretnem
megtudni, hogy milyen az, ha en izlelek meg egy fiut.  

- Nem ertelek - neztem nagy bamba pofaval ra.  

- Szeretnem bevenni a farkad, na igy mar erted????  

Hat erre nem tudtam mit mondani, mert egyaltalan nem szamitottam ilyesmire. De
gondoltam nagyon nem lehet rossz, ha Karinak is olyan nagy elvezetet okozott.
Ahogy elcsendesedtunk es ismet a filmet neztuk, farkam egyre kemenyebb lett, mignem luktetve jelezte vagyakozasat. Aztan lejjebb csusztam, hogy ki tudjak nyujtozkodni teljesen, es elkezdtem kezemmel izgatni. Kozben Kari is nagy buzgalommal dolgozott nagy farkan, mely szinten beton kemenysegu lett.  

Majd kellemes borzongas futott vegig rajtam, amint kezevel a combomat simogatta vegig. Erdekes izgalom volt valakit erezni. Fol - le siklott keze egeszen addig, mig egyszer a farkamhoz ert. De fantasztikus volt az a pillanat. Mintha valami vibracio szaladt volna vegig rajta, egyfolytaban csak luktetni kezdett. Aztan hasra fordult Kari es teljesen a farkamhoz huzodott. Egyik kezevel elkezdte
huzogatni, a masikkal meg a zacskot simogatta, golyokat morzsolgatta, mikozben
en teljesen atadtam magam az elvezetnek.  

Becsuktam a szemem es csak az erzesekre hagyatkoztam, erezve minden izgato
ujdonsagat. Keze bizsergeto izgalmat novelt farkamban, es egyre nyugtalanabbul
luktetett. Minden porcikam a zsibbaszto kielegulest varta, de nem akart elerkezni. Hirtelen valami melegseg arasztotta el farkam, es olyan kellemes nedvesen csuszott ki - be. Eleinte csak a makkom zsibbadt el, majd egyre lejjebb, aztan a golyok, az agyekom, es szinte mindenem.  

Ereztem amint lebegek es repulok az elvezetek szarnyan.  

Nem voltak gatak, akadalyok, nem volt senki, csak a kieghetetlen vagy.  

Aztan megfeszult minden izmom es nagyokat lokve bele ontottam nedvem Kari szajaba. Egy pillanatra megallt, ereztem amint izlelgeti, majd nagyokat nyelve mindent lenyelt az utolso cseppig. Megfogta kezevel, teljesen lehuzta a bort es lenyalt rola minden cseppet, majd ismet szajaba vette es nagy nyogesekkel kiverte sajat farkat. De akkorakat lovellt, hogy meg en ram is jutott belole.
Eleinte furanak tartottam, hogy az o nedve rajtam van, de aztan egyre jobban
izgatott amint meg hullott ram. Latszott amint csorog rola lefele, csillog nedve, de nem volt ereje mozdulni, csak egyre csendesebben pihegni.  

Szurkulet toltotte meg a szobat, szinte alig lehetett latni. Kari feloldalt dolve mellettem aludt meg. Lejjebb csusztam, hogy most legalabb kozelebbrol is szemugyre vehetem nagy fakrat. Igen, valoban nagy es vastag volt, tan be sem lehetett venni egy ekkora darabot. Aztan azon tunodtem, mi lenne, ha
megprobalnam, hisz o meg az ennyimet szopta, es micsoda elvezettel. Hatha nekem
is ugy izlene a dolog. Nem is toprengtem tobbet, fogtam es ovatosan a szamba vettem. Erdekes volt ez a sajatos hus darab, amint a makkot izlelgettem, Kari felnezett, es nem tudta mit csinaljon hirtelen.  

- En is szeretnem erezni, amit te mar ereztel - mondtam neki.  

- Te tudod.  

Es hagyta, had elvezzem egyre novekvo farkat, kitoltve a szamat. A makk csillogo
resze szinte siklott a torkom fele, de a vastagsag kisse megszabta a lehetosegeket. Barsonyos boret nyelvemmel tapogattam vegig, izlelve farkanak sajatos zamatat, mikozben kezemmel a golyokat tapogattam. Lassan az ujdonsag furcsa ize inkabb a vagyakozas tuzet kezdte meggyujtani, es egyre lenduletesebben kezdtem szopni.  

- De jo..ez az..szopj!  

Igy nyoszorgott, adva nekem is meg nagyobb lelkesedest a dolgokhoz. Majdnem a felet sikerult bevenni egyszerre, es ereztem is, amint a torkomnak feszul a makkja. Kozben kezemmel lassan verni kezdtem, ahogy azt nem reg tole ereztem en is. Ahogy huztam kezemet felfele, ugy engedtem ki a szambol, majd megint igyekeztem mindent lenyelni es kozben a kezem, lefele csusztatni. Mindezt
osszhangban es egyre gyorsabban. Ereztem, amint o is felvette az utemet, es kefelni kezdte a szamat.  

Lenyult kezevel, gyengeden lefogva fejem es egyre utemesebben mozgott bennem. Lassan hanyatt fektetett, oda terdelt a fejemhez es egyre hevesebben mozgott a szamban, mikozben a zacskoja az arcomba csapodott. Mar nem birta kordaban tartani indulatait, es csak a beteljesedest kereste.  

Egyre vadabb lett, olykor keresztulnyomva a torkomon, szinte lenyomta az egeszet. Nem hallotta meg fajdalmas tiltakozasomat, csak mozgott es mozgott. Aztan egy nagy lokessel lenyomta az egeszet, mikozben megrandulva elvezett belem.  

Mar azt hittem megfulladok, amikor kihuzta a meg mindig kemeny farkat a torkombol.  

Tobbet nem volt durva Kari, bar azota szinte minden idot kihasznaltunk, es mar csak egyutt elveztuk az elet adta oromoket. Egyre tokeletesebben szoptuk egymas farkat, melyet mindig az utolso cseppig le is nyeltunk. Ha eppen borotvalkozott, vagy mosogatott es
megkivantam husos farkat, csak odaterdeltem es addig szoptam, mig belem nem elvezett. De o is ilyen elvezettel csinalta nekem, TV-zes kozben, vagy eppen arra ebredtem. Maga volt a tokely, ahogyan eltunk, foleg muterek nelkul.  

Aztan egyszer Kari azt mondta, menjunk fel a fovarosba, es ott kolcsonozzunk ki homo kazettakat. Csabito otlet volt, es egybol ra is alltam.  

Igy nemsokara mar robogtunk is a kocsijaban Pestre. Hamar megtalaltuk a kolcsonzot, mely az ujsagban pontosan le volt irva. Izgatottan leptunk be az uzletbe, es szerencsenkre voltak bent masok is, igy nem volt annyira ciki a dolog. De azert nem mertunk mindjart a homo reszhez menni, es a hetero kazettakat bongesztuk. Gyonyoru fiuk voltak benne szep nagy farokkal, egyik kivanatosabb volt, mint a masik.  

-Te Kari itt vannak olyan video kabinok is.  

-Aha latom - mosolygott.  

-Megnezhetnek itt egy filmet? - kerleltem. -Nezzuk meg egyutt.  

-Egyutt, itt?  

-Miert, vannak ketszemelyes kabinok is?  

Es kivalasztottunk egy filmet, ahol szep fiuk voltak, majd amikor kifuzeztuk a nezesi dijat kozoltek, hogy melyik kabinba mehetunk. Nem volt valami nagy fulke, ket szek volt es kb 1 - 1,5 m re egy monitor. Belulrol be lehetett zarni, es szinte alig lehetett latni olyan sotet volt bent. Aztan elkezdodott a film. A masodik jelenet utan mar mind a ketten letoltuk a nadragot es jatszottunk a farkunkkal, de nem igen szoltunk semmit egymashoz.  

Egyszer csak hallottuk, hogy valaki pisszegni kezd, es kerestuk az iranyt. Meg is talaltuk a szomszed falnal, pontosan egy lyuk volt kifurva es onnan jelzett valaki.
Kari egybol felallt es odament.  

-Add oda a farkad es leszoplak - mondta a hang.  

Es Kari be is dugta a lyukba, majd hallottam a megszokott sohajtozasait.
Odamentem es lagyan simogattam, mikozben figyeltem a szopast kozelrol. Szamomra
nagyon izgalmas volt latni, ahogyan szopta az illeto Karit, aki eleg hamar bele is elvezett a szajaba. Majd en is oda adtam neki. Fantasztikus volt, ahogyan elvezettel bevette a forro szajaba, es lassan elkezdte nyalogatni a makkot, majd egyre jobban bevette. Sajna a lyuk olyan kicsi volt, hogy csak a farkam fert at, es a golyok nem. De igy is elvezet volt erezni, egy valaki mas szopja a farkam,
bar nekem Kari nagyon is idealis volt.  

Most Kari simogatott es nezett engem, mikozben a farka egyre kemenyebb lett
megint. Aztan odaterdelt a lyukhoz es ott nezte amint szopja az illeto a faszomat. Annyira izgato volt minden, hogy nagyon rovid ido alatt elelveztem. De amint ezt Kari eszrevette, kihuzta a farkam a lyukbol es elkezdte leszopni, ami nedv meg rajta volt. Majd atszolt, hogy most o is dugja at.  

Amultunk is hamar, mert egy fiatal, zsenge farkat lattunk, es igencsak nagy volt neki is. Kari egybol ravetette magat, es az egeszet bevette a szajaba. Annyira mohon szivta, hogy kielegitetlen vagyat ereztem en is. Leterdeltem es en is bevettem, majd ismet Kari. Igy valtogattuk egymast, mig a fiu elelvezett, eppen Kari szajaba, amit o nagy elvezettel nyelt le.  

-Van kedvetek kint talalkozni? - kerdezte az ismeretlen fiu.  

-Igen - sugtuk szinte egyszerre.  

-Oksi, akkor ot perc utan gyertek ki, en kint megvarlak benneteket.  

-Rendi, de honnan ismerunk meg? Itt nem latni, hogy hogyan nezel ki.  

-Ne izgulj, en megismerlek titeket.  

Mikor kimentunk, egy szokesbarna, magas, karcsu fiu jott oda hozzank es bemutatkozott, hogy ot Zolinak hivjak. A rovidnadrag latni engedte formas, szoros labat, mely a combokon hatul egyre dusabb volt. Szemeinkkel szinte levetkoztettuk egymast, es ez kis nemasagot hozott. Aztan osszeneztunk, es egy nagyot nevettunk.  

-Ti baratok vagyok?  

-Nem, testverek.  

-Teeestveeeeereeeeee ek? - futtyentett egy nagyot.  

-Miert, baj?  

-Nem. De nem tudtok valami nyugis helyet? Sajna en a szuleimmel lakom meg, es ott nem lehet.  

-Mi is ott lakunk, de eppen nincsenek otthon.  

-Az jo.  

-De mi videkiek vagyunk, bar kocsival jottunk, csak egy ora az ut, ha van kedved hozza.  

-Ezt vegyem meghivasnak?  

Es utba ejtettuk Zoliek lakasat, hogy egy-ket cuccot magaval hozzon, na meg a szuleinek is szolni kellett. Igy nemsokara harmasban erkeztunk meg haza. Bar nemi aggalyom volt a dologgal kapcsolatban, de Kari megnyugtatott, hogy ne idegesitsem magam feleslegesen. Besotetedett mire a vacsora utan mindenki megfurdott. Nem akartunk semmit sem elkapkodni, es nem is igen hajtottuk a dolgokat. Bar a tusolas utan nem vettunk fel semmit, de azert nem is estunk
egybol egymasnak. Dumaltunk mindenfele dogokrol, jokat nevetgelve es ezt igy ereztuk tokeletesnek.  

Aztan Zoli odament Karihoz es minden elokeszulet nelkul rabukott a farkara, mely
egyaltalan nem volt meg csak megduzzadva sem.  

De olyan elvezettel szopta, hogy nagyon hamar bekemenyedett. Hihetetlen volt, de
az egeszet ugy szopta tovig, mintha nem is volna olyan nagydarab. Es minel tovabb szopott, annal konnyebben csuszott a szajaban.Amikor ki engedte egy pillanatra a szajabol, a nyala csillogoan folydogalt le a kemeny, lukteto faszrol. Kari kerte Zolit ne hagyja abba es szopja le most mar az utolso cseppig minden nedvet, mikozben a kezevel magahoz vont es o meg rabukott az en vagyakozo farkamra.  

Cuppogas, nyoges es kejes mormogas toltotte be a levegot.  

Majd hirtelen ki kellet rantanom Kari szajabol, aki az elvezetek kozepette egyet
harapott farkambol. De miutan szabadda valt a szaja, egy nagyot kialtva mondta  

-Ez aaaaazzzzz szopjad Zoli, most elvezek
mindjart, szivd meg egy
kicsit.. o o o de finom; ...megyek  

Es lattam amint Kari belerandulva, az egesz farkat lenyomja tovig, Zoli pedig
nagy elvezettel nyelte le, es meg nagyobb elvezettel nyalt le minden cseppet.  

Majd oda terdelt elem, es most az en kemeny farkam kezdte szopni, de olyan
lendulettel, mint ha mindig is ezt tette volna. Persze nem kellet sok nekem, es
en is hamar bele elveztem a forro ajkakba. Nyelve vegig jarta farkam minden
reszet, vegig siklott rajta igy csillapitva nemileg kielegithetetlen vagyam. O
nem akart elelvezni most, legalabbis igy nem, mert ismet Karit kezdte izgatni.
Vegig simogatta, majd vegig csokolgatta a laba ujjatol a feje bubjaig minden
reszt, aprolekosan szinte raerosen, pedig a fasza nagyon eroteljesen luktetet
mar neki.  

En most magukra hagyva oket a fotelben pihegtem ki az imenti izgalmaimat. Kozben
Zoli egyre hevesebben kezdte szopni Kari mellbimboit, mikozben a farkat is
simogatta. Majd elkezdet lefele csuszni, es lassan minden reszet ismet
csokolgatta, nyaldosta. A comboknal igyekezett befele is haladni, de persze igy
nem igen sikerult neki. Ezert felemelte Kari labait, ami kicsit az eg fele
emelkedtek, es igy nyaldosta a combok belsejet, elerkezve a fenekekhez. Ott
mindent korbe jart nyelvevel, es csak lassan halad befele, majd nem sokara mar a
rozsaszin bejaratott nyaldosta nemi enyhulest remelve.  

Kari az eleinte fellepo gorcsossegebol lassan onkentelenul is engedett, igy Zoli
nyelve mar az igazi szerelmi volgyben izlelgettek a vagyakat.  

Csak neztem ezt a nem minden napi, es eddig teljesen uj latvanyt, Kari teljesen
szettette egnek emelt labait, Zoli meg a fenekeben nyaldosta a szerelmi bajt.
Nem is kellet a farkamhoz erni, meg is olyan volt, mint a beton. Aztan Zoli
kitamasztotta Kari labait, es lassan felegyenesedet hozza, bele furta nyelvet a
szajaba, igy adva ujabb izgalmakat. Majd lenyult jobb kezevel es kemeny faszat
Kari fenekehez iranyitotta, melyet lassan elkezdet befele nyomni  

-Jaj, neeeee - nyogott fel Kari, es szeretet volna kicsuszni onnan  

-Mindjart kitagulsz, es neked is nagyon jo lesz - nyomta tovabb ovatosan Zoli  

Lassan valoban bent volt az egesz. Meg allt, nem mozgott, csak a nyelvevel jarta
a tancot Kari szajaban. Aztan aprankent ismet elkezdet mozogni, eppen hogy csak
mindig egy kicsit ki, egy kicsit be. Finoman, erzessel es nagyon ovatosan. De
Kari a fenekevel szinten elkezdet mozogni. Bar nem nagyon, de egyre utemesebben
mozogtak. Mar nem tiltakozott, sot nem is ugy latszott, mint akinek kellemetlen
lenne az erzes. Zoli meg egyre inkabb kezdet bele lendulni, minel jobban erezte,
ahogy a szerelmi kapuk engednek. A golyok neki csapodtak Kari fenekenek mar
annyira be - bevagta neki, mikozben szuntelen csokoloztak.  

Aztan kihuzta farkat, es mondta nekem, hogy most en dugjam be. Persze, hogy orommel mentem oda. Mar a latvanytol is hatartalan gerjedelmet ereztem magamban, farkam kokemenyen allt, es a Zoli altal kitagitott lukba minden akadaly nelkul csuszot tovig. Karinak tetszett ez a fordulat es most arulta el, mennyire szerette volna, ha egyszer jol megbaszom ot. Hat igy meg batrabban dolgoztam vagyakozo feneket, szinte az elelvezes hataraig. De Zoli megszakitotta ujabb otletevel a csucsra jutast. Azt ajanlotta, fekudjek hanyatt, es Kari uljon bele farkamba. Na hamar meg is csinaltuk a pozvaltast, ami meg finomabb volt, hisz nekem csak elvezni kellet Kari lenduletes lovaglo mozgasait, erezve, ahogy a forro lukban elmelyed farkam.
Es mikozben fol - lemozgott, a farka is ugy lifeget, csapkodva a hasam minden egyes alkalommal mikor tovig melyed farkamba. Zoli kozben oda jott es benyomta szamba duzzadt farkat. Igy en kefeltem Karit, illetve lovagolt a farkamon, Zoli meg kefelte az en szamat. Hatartalan elvezet volt, hogy szophattam egy barsonyos kemeny faszt, mig az ennyimet valaki mas izgatta. Meghozza forro fenekevel.
-Szuper a feneked Kari  

-Neked meg jo a faszod, Ocsi.
Bar Zolie is nagyon finom, de most rajtad a sor.
Basszal batran, es elvez belem. Szeretnem erezni amint belem vonaglasz, es minden izmodat a kej jarja at.  

Azzal meg lenduletesebben lovagolt farkamon, sot felguggolt, hogy ily jobban kitagulva teljesen be tudja fogadni az egesz meretem. Mikor erezhetoen a csucson jartam mar Zoli bevette Kari faszat, mikozben a szamban tovabb mozgott. Aztan megkezdodott az iranyithatatlan vagyak fele valo szarnyalas, es teljes lendulettel basztam Kari feneket.  

Majd nagyokat lokve elveztem bele, minek kovetkezteben o meg Zoli szajaba.
Persze ra is meg volt mar a kello hatas, igy szinte abban a pillanatban elvezet az en szamba, melyet alig tudtam lenyelni.  

Reggelre szertefoszlott az esti mamor, es farkunk ujra vagyakozon varta a mai jussat.  

Egyutt aludtunk mind a harman Kari nagy agyaban, meztelen es csak feludules volt
mikor Zoli mind a kettonket ebreszto gyanant leszopott. Heves vermerseklete uj almokat hozott, de a testi ehseg is hatalmasodni latszott bennunk. Igy kenytelenek voltunk reggelizni.  

Mikor eppen a piritost kenegettem az asztalnal, Zoli mogem terdelve a fenekemet
kezdte nyalni. Hamar megerezhettem, amitol tegnap Kari oly remegve nyogdecselt.
Vibralasok sokasaga jarta at testem, es onkentelenul hajoltam elore szettett labakkal utat engedve a szerelmi kapuhoz. Kari is epedezve csatlakozott a csatahoz, elem terdelt es a faszomat vette kezelesbe szajaval.
Szeduletes volt, ahogyan o szopott, es Zoli meg nyalta fenekem.  

Micsoda hatas, micsoda vibralas volt.  

Alig sikerult megkapaszkodnom az asztal sarkaban ennyi heves ostrom utan, erezve
mennyire mas gerjedelmek bontakoznak ki bennem. Kari tovig vette farkamat szajaba, es nyelvevel, vagy inkabb csak nyelvenek hegyevel ordogi jatekba kezdett, izgatva a makk alatti pontokat is. Vegigszankazva az egesz lukteto farkamon, mikozben ujjanak hegyevel cirogatta a golyokat. Kozben Zoli
felegyenesedett, de gondolatat azonnal megerezve, osszezartam labam, mert nem
akartam, hogy belem hatoljon. Karesz megerezhette, es hatranyulva szethuzta
fenekem, igy tarva ki a kapukat Zoli elott, aki ovatosan benyomta izmos nagy rudjat.  

Feszitovasnak hatott, mely kette akar vagni, es oly erzest kelltet, mintha bennem lenne teljesen. Kepzeletem sem jart ilyen vilagban, es megis vagyaim lekuzdottek akaratom. Menekultem volna, de csak Karesz szajat nyarsaltam fel egyre inkabb, aki meg nem gyozott nyelni tovabb. Aztan a fajdalmak lassan elvezette hatottak, mikozben egyre inkabb kezdtem, engedni.  

Zoli ovatosan mozgatta nagy faszat bennem, mikozben lukam egyre inkabb kivanta a
folytatast.  

Valoban nagyszeru volt, ahogyan egyre jobban szetfeszult bennem, majd kihuzva
ismet vagyat fokozta a kovetkezo behatolasra, melyet egyre turelmetlenebbul
kezdtem varni. Igy magam is elkezdtem mozogni. Mikozben a kemeny jatekosra
nyarsaltam fel magam, Kari szajabol jottem kifele. Majd ismet benyomta, en a farokrol csusztam lefele. Ez annyira jo volt, hogy ok csak hagytak az en mozgasom, es elveztek, ahogyan csinalom.  

-De finom.. a kemeny faszban mozogni - mondtam nagyokat sohajtozva.  

-Jo is a segged, elvezet teged dugni - nyomta meg elorebb a farkat Zoli  

- De most beled elvezhetek en?  

-Haaaat???  

-Nyugodtan, en maskepp szeretnek - szolt kozbe Kari - es ismet bevette faszomat
nagy odaadassal. Bar nem ertettem mi az a maskepp, de most nem is volt fontos.
Ahogy fenekemben mozgott a vibralo farok, es Kari szajaval izgatta az ennyimet az mar oly sok volt nekem, hogy ugy ereztem, nem tudok tovabb varni.  

-Elvezz belem Zoli, basszal, nyomd be tovig..mindjart..dur ranok.
-Iiiiigeeeeeeeeeen.. .me e e egyeeeeeeek...  

Es kezevel megfogta csipomet, hogy szinte rafeszitsen teljesen betonna kemenyedett faszara, mikozben meg egy nagyot lokott  

-Anyam, oooo de finom segged van!  

Meg nehany nagyot lokve minden cseppjet belem elvezte, de fenekem mar annyira
zsibbadt volt es egett a vagytol, hogy ezek a kemeny lokesek, csak olaj volt a tuzre. Perzselte is a lang minden vagyamat, es magam is a fellegekben akartam szarnyalni. Karesz ezt erzekelve elkezdte verni vadul a farkam es igy, nagyon hamar a szajaba engedtem, nedvem, amit szomjazo oroszlankent kortyolt fel gyorsan. De az o fasza meg kokemenyen agaskodott, varva a kielegules pillanatat, es mikor kihuzta belolem lankado farkat Zoli, Karesz hirtelen felallva az
asztalnak dontotte.  

Kezevel eroteljesen, de nem durvan, lenyomta, es labait szetlokte a sajat labaival. Mivel kisse elvesztette az egyensulyat Zoli, es varatlanul erte a dolog, igy akaratlanul is alkalmazkodott Kareszhoz. Most lehetett eloszor latni milyen dus szorzet boritja a bejaratott, mintha direkt rejtegetne valaki.  

-Engem nem lehet megdugni - mondta ketsegbe esve.  

-Azt miert nem? - helyezkedett a lyukhoz Karesz.  

-Mert. meg nem volt bennem senki - nyogte ki.
-Na es, tegnapig bennunk se volt senki.  

-De en nem akarom.  

-Ne balhez most itt nekem, megbaszlak, ahogy te is engem, es ha utana nem akarod
a folytatast, akkor nem lesz.  

-De...  

-Semmi de! A seggedet akarom erezni.  

Es Karesz nyalas kezevel tette sikossa a kisse reszketo Zoli feneket, majd lassan benyomta a makkjat.  

-Jjjjjjjjjjjjjjjjuuu uuuujjjjjjjjjjjjj, nnnnnnneeee - kialtott fel Zoli.  

- Nyugika - igyekezett csillapitani.
- Ocsi, gyere es szopd neki a faszat, hogy jobban megnyugodjon.  

En akarom a segget erezni, es fogom is.
Azzal lassan elkezdett benne mozogni, mikozben en a szamba vettem a teljesen osszement farkincat. Na hogy az milyen
ici - picire ossze ment, hat azt nem is gondoltam volna. De ahogy szoptam buzgon
lassan noni kezdett es egyre kevesebb fert a szamba, mikozben Karesz is egyre jobban mozgott benne.  

-Na most milyen Zoli?  

-Kicsit jobb - nyogdecselte -sokkal jobb..finom.  

Es ahogy izgattuk, ugy tagult egyre inkabb ki a feneke, kivanva a hatarozott kemeny ferfi szerszam munkajat. De Karesz erre varhatott, mert akkorakat lokott rajta, hogy az asztal alig tudta felfogni a rohamait. A zacskoja, ahogy elore csapodtak, sokszor engem ert utesuk, amint Zoli alatt ot eppen szoptam. Aztan
csak fokozta, es fokozta a tempot, mig nagy nyogesekkel bele nem elvezett.  

-De finom a segged, most lovellek beled... iiiigeeeennn, a forro seggedbe...  

Es teljesen beleremegve, megfeszult, amikor Zoliba elvezett.
Percekig igy maradt, mozdulatlan, neman es levegot is alig vett. Mar azt hittem valami baj
van, amikor vegre megszolalt.  

-Gyere ocsi, es te is dugd meg. Ilyen pompas az en fenekem sem lehet.  

Es amint kihuzta nedvtol csopogo faszat, en bedugtam a sikosa tagitott lyukba.
Masabb volt ennek szoritasa, es mas erzeseket valtott ki bennem, mint amikor
Kareszban voltam. Ugy latszik minden luk mas es mas. De a forro nedunek erzete es az iment latott kisse vad dolgok nagy hatassal voltak ram is. Gyors vagtaval hamar beleelveztem a fenseges lukba, mikozben Karesz leszopta Zoli azota kokemenyre duzzadt faszat.  

-Na ugye hogy neked is jo volt a baszas? - kerdezte Zolit miutan mindannyian leultunk egy kozeli szekre.  

-Hat igen, de eloszor nagyon fajt - nevetett nagyokat.  

-Miert, gondolod nekem nem? - rohogott Karesz is.  

-Na es mi lesz a reggelivel? - kerdeztem bagyadt pofaval.  

Hat igen, ilyen fenseges reggelit sem lehet mindig enni.  

Vege  


Home Site Map my.TagTag

Terms of Use
TagTag.com