TagTag pledge: Help us build secure and private social network

tagtag.com/bzzs9

Már régóta szerettem volna kipr bálni a szexet egy nõvel is, illetve egyszerre nõvel és férfival is. Igazából mindig is erre vágytam, és csak ezen járt az eszem. Mindig kívánom a hosszú, vastag faszt, és a lucskos szaftos puncit.  

Egy házibuliban voltunk a haverokkal, amikor megismerkedtem egy sráccal. Sokat beszélgettü nk és aztán telefonszámot cseré ltünk. Egy ideig utána is találkozgattunk, de aztán abbamaradt. A találkozgatások alkalmával csak puszit adtunk egymá snak. Nem történt semmi köztünk legtöbbsz r a témánk a szex volt. Kb. fél évvel késõbb találkoztunk egy há zibuliban, ahol már mind a ketten ittunk eleget ahhoz, hogy a gátlások felszabaduljanak. A srác kiment wc-re, s én utána mentem. Amikor kilépett az ajtón, nem szólt semmit, csak lesmá rolt. Vastag nyelve kurva jól csókolt. Imádom a vastag nyelvet. Átmentünk a háló szobába és elkezdt k egymást vetkõ ztetni.  

Mikor mar semmi nem volt rajtunk, akkor rintettem meg neki a farkat. Hosszú, vastag farka volt neki. Elkezdtem " verni". Közben csó kolgattam a testet. Ekkor belépett egy lány a szobába, de mi nem foglalkoztunk vele, gondoltuk, hogy úgyis kimegy. De nem így törté nt. Leült az ágy szél re és levetkõzö tt. Gyönyörû teste volt. Alig vártam, hogy megérinthessem. A melle nagy és gö mbölyû volt. Éreztem, hogy már nagyon lucskos a pin m. Ránéztem a lányra és odajött hozzám, elkezdtünk csókol zni. Azután simogatott é s a lucskos pinám felé kezdte vinni a kezet, majd megmarkolta és simogatta. Ujjazott, elõször egy ujjal, majd 3- mal. Közben egyre lejjebb ereszkedtem, és elkezdtem szopni, szívni a srác hatalmas lõcsösét. Késõbb felmentünk az ágyra és folytattuk tovább a szexet.  

Nem bírtam tovább, nyögtem. Kiáltottam, hogy akarom, hogy kefé ljetek meg! Faszt é s puncit akarok. Ekkor éreztem, hogy a lány megnyalta a puncimat. Csak nyalta és nyalta. A srác farkát ekö zben hevesen szoptam. Éreztem, hogy mindj rt el fog élvezni s mondtam neki, hogy akarom, hogy a gecid a számba folyjon, élvezz bel m! Erre õ elé lvezett. A gecije a szám szé lén folyt, nem nyeltem le, hanem a lányhoz hajoltam é s csókolózni kezdt nk. Ekkor átadtuk egymá snak a szánkban lev nedvességet. Majd én is benyaltam neki. Hosszan nyaltam lucskos pináját é s ujjaztam. Eközben a srác farka ismét felá llt. Elõször a lányt kefélte meg, majd engem. Amíg engem kefélt, én a lány puncijá t nyaltam, s a lány elélvezett. A nedvesség a puncijából csak ú gy omlott ki. A srác pedig a piná mba élvezett.  

Ezután a lány kinyalta a pinámat s én is elé lveztem. Nagyon szeretem a hatalmas faszt és a lucskos puncit! Remé lem, hamarosan megismétlõdik ez a hármas szex, mert kurva jó volt, és lvezni akarom a faszt és a puncit egyszerre!


Home Site Map my.TagTag

Terms of Use
TagTag.com